Hoevewinkel

Thuislevering: Bestel online !

Wilt U echt en (h)eerlijk vlees proeven rechtstreeks van bij de producent?? Dan bent U bij ons aan het juist adres. Wij verzorgen onze dieren met veel liefde voor het vak en zorgen zo voor fantastisch lekker vlees. Een goede verzorging met veel aandacht voor de gezondheid en  het welzijn van de dieren staat dan ook centraal in onze bedrijfsvoering. Er zijn 3 manieren om ons hoevevlees te ontdekken. U kan een bezoekje brengen aan onze hoevewinkel, u kan een pakket hoevevlees bestellen of u kan uw bestelling thuis laten leveren.
 
1. Hoevewinkel

Op woensdag is er steeds vers vlees te koop, op vrijdag en zaterdag is het diepgevroren.

We verkopen volgende soorten vlees:
*Belgisch Witblauw rundvlees (vers op woensdag (zie tabel), steeds voldoende in voorraad diepgevroren)
*Belgisch Witblauw kalfsvlees (2x per jaar vers, voorraad diepgevroren)
*BBQ-vlees (lente en zomer)
*Silsomvlees (Limousin) (eind maart - oktober, data vers vlees zie tabel, voorraad diepgevroren)
*Duroc varkensvlees (om de 2 weken op woensdag, voorraad diepgevroren, afkomstig van Schurmans Yvan uit Kortenaken)
*Lamsvlees (in het najaar terug beschikbaar, van eigen lammeren)U vindt bij ons ook een assortiment charcuterie (o.a. paté, rundsfilet,...)

We verkopen sinds kort ook zuivelproducten Hoeve De Ploeg uit Herselt. U vindt bij ons o.a. melk, boter, yoghurt, plattekaas, harde kazen, chocopasta,....


We bieden volgende soorten BBQ-vlees aan in de lente en in de zomer:
 • Gemarineerde steak - verpakt per stuk
 • Gemarineerde rundersaté/varkenssaté - verpakt per 2 stuks
 • Gemarineerde varkenskotelet - verpakt per  stuk
 • Souvlaki (kleine rundersaté met marinade tussen het vlees) - verpakt per 4 stuks
 • Huisworst/Boerenworst - verpakt per 4 stuks
 • Currychipolata - verpakt per 4 stuks
 • Baconburger - verpakt per 2 stuks
 • Gemarineerd spek - verpakt per 2 stuks
Een grote hoeveelheid nodig voor een feest? Contacteer ons (liefst via email: silsomhof@gmail.com) voor de mogelijkheden en de afhaaldata.


De winkel is open

 • Elke woensdag van 15u tot 19u
 • Elke vrijdag van 15u tot 19u
 • Elke zaterdag van 9u tot 13u
 • Op afspraak: Geef ons een seintje en we doen graag onze winkel voor u open. ( GSM Ann: 0472/60.03.37 of via e-mail: silsomhof@gmail.com)

U kan bij ons betalen met bancontact.
2. Voordeelpakketten
 
Al het vlees wordt vacuüm verpakt zodat U het rechtstreeks in de diepvries kan plaatsen. Alles wordt voor u in 2 winkelzakjes verdeeld. Het is wel handig als u bij afhaling een grote tas of plooibox meebrengt. Het totale pakket (12-15kg) past in 1,5 lade van een normale diepvrieskast.


Belgisch Witblauw rundvlees


Dit pakket bevat vlees van onze beste Belgisch Witblauwe stieren. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van een lekker stukje mals, mager en sappig vlees. Wist je trouwens dat in het grote pakket een extra hoog aandeel biefstuk zit?


Silsomvlees  


Dit pakket bevat vlees van onze Limousin stieren. Zij worden in de zomerperiode ingezet voor het natuurbeheer in het Silsombos. ’s Winters krijgen deze dieren een specifiek rantsoen met producten van hier. Op deze manier is het vlees van deze dieren uiterst lekker van smaak en zorgen we voor een lage CO2 voetafdruk. Een aanrader voor iedereen die houdt van een smaakvol stukje natuurlijk gekweekt vlees. Dit vlees is een seizoensproduct en is in pakketten beschikbaar van maart t.e.m. oktober. In kleine hoeveelheden is er in de winter nog Limousinvlees te koop in de hoevewinkel.Kalfsvlees  


Kalfsvlees is vlees van onze jongste dieren. De stierenkalveren zijn maximaal 8 maanden oud, hierdoor heeft hun vlees een zeer zachte smaak en is het mals, sappig en blank van kleur. Omdat jonge dieren relatief minder bindweefsel hebben is het zeer licht verteerbaar. Speciaal voor U selecteren wij de beste Belgisch Witblauwe kalveren uit onze stal.


Duroc varkensvlees

Varkensvlees afkomstig van Yvan en Nadine Schurmans uit Kortenaken. Mals varkensvlees met mooie vetdooradering, wat zorgt voor extra smaak en sappigheid. Meer info op: http://silsomhof.blogspot.be/p/duroc-varkensvlees.htmlEen pakket bestellen?

Reserveren kan via:
                                     silsomhof@gmail.com 
                                    GSM Ann: 0472 60 03 37

Volgende afhaaldata pakketten:
Als u een pakket bestelt voor zondag, kan U de volgende woensdag een pakket BWB rundvlees of een pakket Duroc-varkensvlees komen afhalen. ( Indien niet volzet, anders is het voor de week nadien)Afhaling van de pakketten tussen 15u en 19u


Reserveer tijdig, het aantal pakketten is beperkt! 

Bij aankoop van 2 of meer pakketten van hetzelfde dier: 5% korting

Leden van Natuurpunt: €5 korting bij pakket Silsomvlees (niet cumuleerbaar met andere kortingen)
Bij de reservatie wordt een voorschot van €30 gevraagd (rek.nr.: BE85 7340 2936 1606 met vermelding van naam+afhaaldatum).  Het resterende bedrag wordt bij afhaling betaald. Dit kan cash of met bancontact.

3. Thuislevering

Vanaf nu kan u online uw diepgevroren hoevevlees bestellen. U kan uw bestelling dan op een afgesproken tijdstip komen afhalen in de hoevewinkel of u kan de bestelling thuis laten leveren. We leveren op donderdagavond of zondagvoormiddag op afspraak.

Bestel online !

 

1 opmerking:

Line Gevers zei

Ik ben groot voorstander om vlees via deze manier te kopen. Het is beter voor de dieren en smaakt stukken beter.